Привітання

Дорогі друзі, брати та сестри, ми вітаємо вас на нашому сайті «Вічне Євангеліє»!

Я, Валерій Громов, і моя дружина, Галина Громова, дякуємо, що ви завітали наш сайт, і віримо, що не випадково!

Ми хочемо сповістити вас про дуже гарну новину, що презентаційне видання нового перекладу Біблії під назвою «Біблія або Вічне Євангеліє»» вже вийшло із друку і чекає на вас, дорогі читачі, тих, хто любить Слово і давно очікує цей переклад! Це видання особливе, бо це перший і єдиний в історії України новий українсько-російський паралельний переклад з мов оригіналу Святого Письма.

Та, перш за все ми хочемо подякувати Богові, Який покликав нас, надихнув, помазав і благословив на цю працю, подарувавши велику позику довіри в нашій людській немічі, щоб під Його чулим керівництвом цей переклад став дійсністю завдяки благодаті Божій та силі Його Духа!

Ми також хочемо висловити подяку всім, хто був причетним до створення та виходу у світ цього видання Біблії, та віддати всю честь і славу Отцю, Сину Ісусу Христу та Духу Святому за цей прекрасний дарунок не тільки для народу України, але, віримо, й для всіх слов’янських народів.

На цьому сайті ви знайдете все, що вас цікавить стосовно нового українсько-російського паралельного перекладу Біблії. По суті тут дві Біблії в одній обкладинці, хоча виглядає, як одна, де з першої сторінки до останньої ліва колонка – це переклад українською мовою, а права колонка – відповідно російською. Чому саме паралельний переклад, ви зможете знайти відповідь у наших статтях на цьому сайті, але, якщо коротко, то була воля Божа!

Якщо ви любите Слово Боже, і бажаєте пізнавати його глибше, та цікавитесь новими перекладами, то відверто скажемо, що ви знайшли те, що так довго шукали, бо такий переклад саме для вас! Цей труд звершувався протягом 27-ми років Духом Божим через людей, покликаних Господом до цієї праці й служіння, за сприянням та різноманітною підтримкою Тіла Христового в різних куточках Землі.  Для більш детального ознайомлення з особливостями й перевагами цього видання Біблії та для  вчасного її замовлення пропонуємо подивитися наступне відео «Презентація Біблії».       

Ми бажаємо вам Божих благословінь, і до нових зустрічей на нашому сайті!